Veïns de La Floresta alerten de l'alt risc d'incendi per la vegetació d'una finca

La vegetació d'una finca privada envolta completament un pal d'electricitat, telefonia i internet, el que consideren que és un risc molt elevat

Veïns de l'avinguda de la Piscina de la Floresta fa mesos que alerten del perill que suposa la vegetació d'una finca privada que envolta un pal d'electricitat, telefonia i internet. El veïnat denuncia el perill d'incendi que implica per l'escalfament dels cables i la vegetació que hi ha, en un espai a tocar del Parc Natural de Collserola. A més, el pes de la vegetació genera problemes també a la connexió, ja que pateixen talls habituals en la llum o l'internet.

"Tenim molta por a un incendi forestal. Els mateixos Bombers ens han dit que la situació és molt perillosa", lamenta una veïna. De fet, en l'últim any i mig han presentat fins a cinc escrits a l'Ajuntament de Sant Cugat per tal que reclami a la propietari dels terrenys que ho solucioni. O que el Consistori actui directament. També han parlat amb Endesa. "No ha servit per res, ningú ha mogut un dit i el problema continua", afegeix la veïna. 

Així, reclamen una solució immediata, tant pel risc d'incendi que suposa la situació com pels talls que provoca entre el veïnat. 

2f28eec7 0860 4fe3 b916 7cc9ce573519

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem