Miquel Martínez, un president que ha fet història

El ja expresident del Club Voleibol Sant Cugat és el protagonista de la sèrie de Retrats santcugatencs d'aquesta setmana

Miquel Martínez ha estat president del Club Voleibol Sant Cugat des de l’any 2007 fins aquest mes de gener i és un dels grans artífexs dels èxits obtinguts pel club en els últims anys. Ell va ser qui va apostar decididament per la formació de base, fent-ne d’aquest club un dels millors de tot l’Estat en matèria de formació: “Va ser el 2004 quan vam començar, entre alguns pares, a estructurar un club de base potent. El Torneig Internacional va ser el catalitzador d’aquesta aposta”. Des de llavors, el club ha passat de tenir 50 nenes a tenir-ne més de 200.

Miquel Martínez és tècnic químic i treballa des de fa més de 30 anys a l’empresa santcugatenca Grup Ferrer. Treballa a la planta química, al departament de qualitat. Martínez és santcugatenc de tota la vida, nascut al carrer de Martorell. Amb 12 anys va entrar al Club Bàsquet Sant Cugat. “Vam fer un bon grup i vam pujar tots els anys de categoria. Vam arribar a la categoria de plata del bàsquet d’aquell moment”. Va jugar a bàsquet fins als 33 anys i poc després va ser entrenador, primer al mateix CB Sant Cugat i després a la secció de bàsquet de la Penya Blaugrana Sant Cugat. “Amb el temps va coincidir que les meves nenes jugaven a vòlei i el Carles Castro em va embolicar per entrar a la junta directiva”.

Aquest perfil es va escriure quan el Club Voleibol Sant Cugat va ser pregoner de 2013. “Va ser una gran sorpresa. Jo, que sóc de Sant Cugat, em va impressionar, sempre havia associat la figura del pregoner a una personalitat important”. El Miquel m’explica que li agrada molt el mar i fer reunions amb la família i els amics al voltant d’una taula. “Sóc de halar molt!”. També diu que darrerament s’ha aficionat a la pagesia. “El meu pare tenia un hortet que no li feia cas i ara l’estic tirant endavant jo”.

 
Comentaris

Destaquem