Comencen les obres per construir 3 carrils bici a Mira-sol

L'objectiu és connectar Can Cabassa i Can Mates amb les escoles de Mira-sol i els diferents equipaments

L'Ajuntament de Sant Cugat ha iniciat les obres per construir 3 itineraris ciclables a Mira-sol, després que fos escollit com un dels projectes del procés participatiu del Consell de Barri del 2017. L'objectiu d'aquests carrils bici, a més de fomentar una mobilitat sostenible i combatre l'emergència climàtica, és connectar Can Cabassa i Can Mates amb les escoles de Mira-sol i els diferents equipaments.

Així doncs, amb la intenció d'unir l'escola-institut Catalunya, el Turó de Can Mates i el Ciutat d'Alba, es realitzaran 2 actuacions diferents. Per una banda, es crearà una ruta de Can Cabassa a l'Institut Escola Catalunya creant un carril bici en el passeig del Roser que enllaçarà amb el ja existent al camí de Sant Cugat al Papiol. D'altra banda, es crearà un itinerari entre les escoles Ciutat d'Alba i Turó de Can Mates i l'estació de FGC de Mira-sol, construint carrils bici en les voreres dels carrers de Vallseca, Josep Tarradellas, Josep Irla i l'avinguda del Bell Indret.

MapaItinerantCiclable 2


Amb tot, l'empresa Asfaltos Barcino SL i Proseñal SL serà l'encarregada de dur a terme aquestes obres, les quals han tingut un import de 122 mil euros i la previsió és que s'allarguin en els pròxims 3 mesos.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem