14 escoles i prop de 500 alumnes participen en el concurs de dibuix d'educació viària

Aquesta ha estat la 14a edició d'aquest concurs que té l'objectiu de conscienciar als alumnes

Com és habitual, la Policia Local (mitjançant la seva Unitat d’Educació Viària) ha organitzat el Concurs de Dibuix d’Educació Vial. Aquest concurs, que enguany arriba a la seva 14a edició, està adreçat a nens i nenes de 5è del cicle superior de primària.

 

Enguany hi han participat 14 escoles: Col·legi Àgora, Col·legi Avenç, Col·legi Europa, Col·legi El Pinar, Col·legi Hatikva, Col·legi La Farga, Col·legi Viaró, Escola Ciutat d'Alba, Escola Gerbert d’Orhlac, Escola Joan Maragall, Escola La Floresta, Escola l’Olivera, Escola PI d’en Xandri i l'Escola Pins del Vallès. S’han presentat un total de 494 dibuixos, dels 947 alumnes de 5è de primària formats en aquestes escoles. La guanyadora ha estat Valentina Mariuzza, de l’escola Àgora.

 

L’objectiu d’aquest concurs és conèixer a través dels dibuixos la visió que els i les alumnes tenen de l’Educació Vial i al mateix temps fer-los reflexionar sobre un tema del seu entorn tan important com és el transit i la circulació (tant de vehicles com dels vianants).

L’alcaldessa en funcions, Carmela Fortuny, ha remarcat que “aquest concurs és important per seguir potenciant els valors de l’educació vial, especialment ara que la mobilitat està canviant i cada vegada serà més sostenible”.

 
Comentaris

Destaquem