Afectacions a la mobilitat a Sant Cugat arran la 4a reVolta

Hi haurà talls puntuals al trànsit, afectacions als autobusos i limitacions en zones d'aparcament

Sant Cugat serà un any més punt de sortida i arribada de la reVolta, la competició femenina de la Volta a Catalunya, el dissabte 29 d'abril. Durant la celebració, en la qual participarà un centenar de ciclistes de prestigi, hi haurà diferents afectacions a la mobilitat en el municipi, des de talls puntuals, afectacions als autobusos i limitacions en zones d'aparcament.

Més info: Sant Cugat ja té tot a punt per acollir la 4a reVolta, l'edició més internacional

Amb això, l'avinguda de Pla del Vinyet, entre el tram de l'avinguda de Gràcia i la plaça Gabriel Ferrater, quedarà tancada des de les 6.30h fins a les 15h. A més, es tallarà el trànsit puntualment pels carrers pels quals passa la cursa i els carrers dels voltants. La cursa iniciarà a l'avinguda Pla del Vinyet a les 9:50h i en la sortida es recorrerà el carrer de Francesc Moragas, l'avinguda de Rius i Taulet, el passeig de Lluís Companys, el carrer de Martorell, el camí de Can Gatxet, l'avinguda de Montserrat Roig, l'avinguda de Josep Valls, l'avinguda de Can Cabassa, el carrer de Fuerteventura, la rambla del Baixador, i el carrer d'Entroncament. Un cop hagin passat les últimes ciclistes, es reobrirà de nou la circulació.

Pel que fa a l'arribada, la qual es preveu a partir de les 12:40h, les ciclistes passaran per la rotonda del carrer d'Entroncament, el pas de sota l'AP-7, la rotonda Valldoreix per la rambla del Baixador, el carrer de Pompeu Fabra, l'avinguda de Montserrat Roig, l'avinguda de Bilbao, el carrer d'Àvila, el carrer de Jaume I, l'avinguda de Can Picanyol, el passeig d'Olabarria, el carrer de Safareigs, el carrer d'Àngel Guimerà, la rambla de Ribatallada i l'avinguda del Pla del Vinyet, amb una hora prevista d'arribada a les 13:30h.

D'altra banda, es reservaran diferents places d'estacionament:

  • 20 places per a vehicles de Protecció Civil, a la zona blava del carrer Cèsar Martinell, entre el carrer de Dos de Maig i l'avinguda del Pla del Vinyet, des de les 6h a 15h del dia 29 d'abril
  • Al carrer Sant Josep, tram comprès entre el carrer Dos de Maig i el carrer de Bergara, de les 19 hores de divendres 28 d'abril a les 15 hores de dissabte 29 d'abril
  • A l'avinguda del Pla del Vinyet, entre els carrers Santa Teresa i Sant Josep, banda dreta segons sentit de la marxa en direcció avinguda de Gràcia des de les 09:15 hores de divendres 28 d'abril fins a les 16.00 hores de dissabte 29 d'abril


Les línies i les parades dels autobusos urbans es veuran alterades per la cursa i es podrien produir alguns retards en el servei. L'afectació serà a les línies L1, L2, L3 i L8, A4, B7 i B8 que durant aquesta hora faran recorregut alternatiu:

  • En concret les línies A4, B7 i L2 es desviaran per Gràcia – Llaceres i Torreblanca.
  • Les línies L1 i L3 es desviaran per Francesc Moragas.
  • La línia L8 es desviarà per Torreblanca – Rambla del Celler

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem