Afectacions al trànsit de Sant Cugat durant la 2a Cursa del Gall

El municipi s'acomiadarà del 2022 amb la 2a edició de la Cursa del Gall, una cursa lúdica i festiva que se celebrarà per l'eix central de Sant Cugat

Sant Cugat dirà adeu el 2022 amb la celebració de la Cursa del Gall, una cursa que enguany celebra la seva 2a edició, el dissabte 31 de desembre a partir de les 17 hores. És per això, que el trànsit en alguns dels carrers de l'eix central es veurà afectat durant la celebració d'aquesta cursa, que organitza el Club Muntanyenc Sant Cugat.

El recorregut d'aquesta 2a edició de la Cursa del Gall serà de 5 quilòmetres, passant pels llocs més emblemàtics del municipi. La sortida serà a la plaça de la Vila i la cursa recorrerà la rambla del Celler, el carrer de Francesc Moragas, el carrer de Santiago Rusiñol, el carrer de la Torre, el carrer de la Creu, l'avinguda de Cerdanyola, el carrer de Josep Puig i Cadafalch, la rambla del Celler, l'avinguda de les Corts Catalanes, l'avinguda del Pla del Vinyet, el carrer de Francesc Moragas i la rambla del Celler, amb arribada a la plaça de la Vila. Amb això, els carrers per on passa la cursa i els seus accessos romandran tallats des de les 15.30 hores i s'aniran reobrint al trànsit en funció del pas dels atletes.

D'altra banda, el servei de busos també patirà afectacions, i és que les línies L1, L2a, L2b, L3, L7, L8, L9 i llançadora Park & Ride efectuaran itineraris alternatius, mentre que les parades del centre urbà quedaran anul·lades. Es posaran avisos a totes les parades amb informació sobre el desviament de cada línia.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem