Les afectacions al trànsit a Sant Cugat per la Mitja Marató

Es tallarà el trànsit als carrers pels quals passi la cursa i hi haurà alteracions a les línies d'autobús

Sant Cugat serà escenari de la 36a edició de la Mitja Marató, en una edició en la qual els corredors recorreran el nucli urbà i els llocs més emblemàtics del municipi, el diumenge 20 de novembre. És per això, que es tallarà el trànsit als carrers per on passi la cursa i les línies d'autobús també es veuran afectades durant el transcurs de la cursa.

Més info: La Mitja Marató aterra un any més a Sant Cugat

Així doncs, els carrers per on transcorrerà la cursa quedaran tallats entre les 8 i les 13.30 h, mentre que la zona d'arribada (plaça de la Vila) i de sortida (avinguda del Pla del Vinyet) quedaran tallades de 6.30 a 13.30 h.

Captura de pantalla 2022 11 18 a las 13.03.00


D'altra banda, i pel que fa al servei d'autobusos, hi haurà alteracions de 6 a 13.30 h aproximadament. Així, el servei de bus urbà adaptarà les rutes establint una parada central al carrer Manel Farrés amb Rovellat (quedarà prohibit aparcar al carrer Manel Farrés entre els carrers Rovellat i Mercè Rodoreda, de 6 a 14 h), on faran parada les línies L1, L2, L3 i L8 i on es podrà fer transbordament. La L9 farà el seu recorregut habitual fins a la zona del CAP Sant Cugat, on donarà la volta i tornarà cap a Volpelleres.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem