Així canviaran els preus per anar a Barcelona amb la nova tarifa de zona 1

Anar de Sant Cugat a Sabadell o Terrassa no serà més car

Sant Cugat és un de l'Àrea Metropolitana de Barcelona que s'han integrat a la mateixa tarifa del transport públic. Així, a partir de l'1 de gener de 2019, el preu dels tiquets per anar a Barcelona (i als 36 municipis de l'Àrea Metropolitana) serà com els de la zona 1. Com a contrapartida, els santcugatencs i santcugatenques hauran d'assumir un nou impost, que es pagarà conjuntament amb l'IBI, i que podria rondar al voltant dels 200 euros, tot i que encara no s'ha especificat.

Més info: Pas endavant perquè Sant Cugat formi part de la zona 1

Tot i això, les condicions i preus per anar (o venir) a municipis de fora l'Àrea Metropolitana de Barcelona, com Sabadell, Terrassa o Rubí, es mantindran iguals, ja que formalment Sant Cugat seguirà sent zona 2. Així, anar a Terrassa o Sabadell no serà més car i seguirà costant el mateix.

Així, els diferents tiquets per anar de Sant Cugat i Barcelona es veuran reduïts de manera important:

 
Captura de pantalla 2018 10 25 a las 13.40.13
 

No està prevista la tarifa plana per a la T-16, els títols socials de l’AMB o FGC, els títols federats ni els títols monomodals dels operadors (a banda del bitllet senzill).

Aquests són els 36 municipis de l'Àrea Metropolitana pels quals moure's a través de les tarifes de la zona 1: Badalona, Badia del Vallès, Barcelona, Barberà del Vallès, Castelldefels, Begues, Cornellà de Llobregat, Castellbisbal, Esplugues de Llobregat Cerdanyola del Vallès, Gavà, Cervelló, L’Hospitalet de Llobregat, Corbera de Llobregat, Montcada i Reixac, Molins de Rei, Montgat, Pallejà, El Prat de Llobregat, La Palma de Cervelló, Sant Adrià de Besòs, El Papiol, Sant Boi de Llobregat, Ripollet, Sant Feliu de Llobregat, Sant Andreu de la Barca, Sant Joan Despí, Sant Climent de Llobregat, Sant Just Desvern, Sant Cugat del Vallès, Santa Coloma de Gramenet, Sant Vicenç dels Horts, Tiana, Santa Coloma de Cervelló, Viladecans i Torrelles.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem