L'Ajuntament de Sant Cugat organitza dues jornades de reflexió sobre sostenibilitat

A les sessions, que tindran lloc el 22 i 30 de març, es reflexionarà sobre la mobilitat i la ciutat saludable

Per tal de donar a conèixer les accions que està duent a terme per millorar la qualitat ambiental i urbana de la ciutat, l'Ajuntament de Sant Cugat, ha organitzat les jornades Mobilitat i Ciutat Saludable.

Amb l'objectiu de reflexionar sobre la mobilitat i la ciutat saludable, s'han organitzat dues sessions. La primera el 22 de març i la segona el 30 de març. Totes dues tindran lloc a la Casa de Cultura entre les 18:30 i les 21 h. L'assistència és completament gratuïta, només cal inscriure's al formulari prèviament.

La primera jornada, centrada en la qualitat de l'aire i la salut, en què s'explicaran els efectes de la Zona de Baixes Emissions (ZBE) de Sant Cugat, estarà composta per 3 xerrades-debat cadascuna centrada en un aspecte específic del tema. A la segona sessió, es presentaran exemples pràctics que es duen a terme a la ciutat pel foment de la mobilitat sostenible. La jornada estarà distribuïda en 6 xerrades-debat, una per cada projecte que fomenta la mobilitat sostenible.

Les jornades formen part de les activitats temàtiques que l'Ajuntament està impulsant per a cada un dels sis eixos de la Declaració d'Emergència Climàtica de Sant Cugat. Totes les jornades estan pensades per avançar sobre els eixos de la Declaració d'Emergència Climàtica. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem