Aquest cap de setmana es tallarà l’avinguda Lluís Companys

A més s'asfaltarà la rotonda del carrer de la Mina, al costat del CAP Sant Cugat

Aquest dissabte 21 de març, es tallarà l’avinguda de Lluís Companys entre l’avinguda de Rius i Taulet i el carrer de Martorell. El diumenge, 22 de març es tallarà el mateix vial entre el carrer Martorell i la boca d’accés al túnel que passa per sota la plaça Lluís Millet des de 8.00 a les 21.00 hores i fins a les 19.00 hores en el cas del diumenge.

Durant el període que duri l'asfaltat, els veïns no podran entrar o sortir dels seus aparcaments de la zona afectada. Les actuacions estan incloses en una partida de 242.000 euros per reparar asfalt malmès per millorar la qualitat urbana del municipi.

A més, el mateix dissabte, s'asfaltarà la rotonda del carrer de la Mina, al costat del CAP Sant Cugat. En aquest cas el trànsit també es veurà afectat de 8.00 a les 21.00 hores.

Afectacions a les línies d'autobusos

Els talls de trànsit de l’avinguda Lluís Companys afectaran el servei de transport públic. Així les línies L1, L2, L3 i L8 dels autobusos urbans i les interurbanes A4, B7 i B8 es veuran obligades, dissabte 21 i diumenge 22, a modificar part dels seus recorreguts i parades habituals.

Amb un ull al cel

En cas de pluja, les obres s’ajornaran i, amb elles els talls de trànsit anunciats no es farien. L'actuació es va programar pel dissabte 21 de febrer, però es va haver d’ajornar el dia anterior per la previsió de pluges.

 
Comentaris

Destaquem