Aquests són els carrers que es tallaran pel 24è Cros Ciutat de Sant Cugat

En alguns carrers tampoc es podrà aparcar

Diumenge 13 de novembre se celebra el 24è Cros Ciutat de Sant Cugat al parc de la Pollancreda. Les restriccions de trànsit duraran tot el dia i les d'aparcament començaran dissabte a la nit. 

Més info: El Cros Ciutat de Sant Cugat torna amb 22 categories i en un únic dia

Tot i tallar-se els carrers, es permetrà l’accés al veïnat que hagi d’accedir o sortir del seu aparcament. Els carrers que es tallaran seran els següents:

- L'avinguda de Puig i Cadafalch, des del C. Domènec i Muntaner (direcció a l’Av. Corts Catalanes) des de les 7 h i fins a la finalització de les proves, aproximadament les 15:30 h

- L'avinguda de les Corts Catalanes (entre la rotonda de Can Calders i el carrer de Pau Casals), des de les 7 h i fins a la finalització de les proves, aproximadament les 15:30 h.

- L'avinguda del Pla del Vinyet entre el carrer de Domènec i Muntaner i la plaça del Rotary, des de les 7 h i fins a la finalització de les proves, aproximadament les 15:30 h. 

- L’accés a l'Hípica Can Calders i a les pistes de petanca, serà únicament des de la rotonda Can Calders des de les 7 h i fins a la finalització de les proves, aproximadament les 15:30 h)

A més, també hi haurà prohibició d'aparcament en els següents espais:

- L'avinguda de Josep Puig i Cadafalch, des del carrer de Domènech i Muntaner fins a l’avinguda de les Corts Catalanes, des del dissabte 12 de novembre a les 21 h fins al diumenge 13 de novembre a les 17 h

- L'avinguda de les Corts Catalanes, entre el camí de Can Calders i l'avinguda de Josep Puig i Cadafalch, des del dissabte 12 de novembre a les 21 h fins al diumenge 13 de novembre a les 17 h

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem