L'Arrabassada es manté com la carretera més perillosa de Catalunya

En els últims tres anys ha registrat 13 accidents amb morts i ferits greus, tots amb motos implicades

La carretera de l'Arrabassada, entre Sant Cugat i Barcelona, es manté com el tram amb més risc d'accident de Catalunya, segons l'estudi EuroRAP que es fixa en el trienni 2018-2020. En tots els accidents amb morts i ferits greus en aquesta carretera, tretze en els últims tres anys, hi havia involucrada com a mínim una motocicleta. 

La C-58 entre Barcelona i Cerdanyola es manté per sisè any consecutiu com el tram amb més concentració d'accidents greus -18 entre el 2018 i el 2020- . Segons l'estudi, els motoristes estan implicats en el 44% dels accidents mortals i greus a les carreteres catalanes, però només representen el 2,4% de la mobilitat global. Aquest és un dels col·lectius que més preocupa al Servei Català de Trànsit.

En la roda de premsa per presentar l'estudi, el director general d'Infraestructures de Mobilitat, Xavier Flores, va recordar les obres que s'estan duent a terme a l'Arrabassada per millorar la seguretat.  Les actuacions, valorades en un milió d'euros, consisteixen a fer cunetes trepitjables, una separació de flux amb pintura i ressalt i millorar alguns dels accessos.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem