L'Arrabassada torna a ser la carretera més perillosa de Catalunya

L'informe EuroRAP, elaborat pel RACC, defineix la carretera que connecta Sant Cugat i Barcelona com la més perillosa del país

La carretera de l'Arrabassada torna a ser la carretera més perillosa de Catalunya. Així ho determina l'estudi EuroRAP, elaborat pel RACC, que avalua l'interval temporal del 2017 - 2019, recuperant així la primera posició d'aquesta classificació, que havia perdut en el període 2016 - 2018, després de liderar-la en 5 edicions consecutives d'aquest estudi.

 A més, la via amb més accidents és també molt utilitzada pels santcugatencs. Es tracta de la C-58, que el seu tram entre Barcelona i Cerdanyola és la que més accidents en nombres absoluts registra de tot el país.

El 80% dels accidents, amb motos implicades

Segons recull l'estudi del RACC, en el 80% dels accidents a la carretera de l'Arrabassada hi ha motos implicades, per l'habitualitat del pas de grups de motoristes pels onze quilòmetres que travessen Collserola. Destaca també el fet que des del 2007, segons dades del Servei Català de Trànsit, a la carretera de l'Arrabassada hi ha hagut 57 accidents que han acabat amb morts o ferits greus, 43 dels quals de motoristes.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem