Els busos de Moventis omplen més de 400.000 butaques escolars

El tranport escolar de Moventis ha augmentat més d'un 30% a Sant Cugat

Moventis, empresa dedicada a la mobilitat amb seu a Sant Cugat, ha recuperat la normalitat prepandèmia. La companyia del grup Moventia ha comptabilitzat més de 7.000 serveis escolars durant el mes de setembre. Així, durant el primer mes escolar, els busos de l'empresa han omplert més de 400.000 butaques escolars.

Les xifres recollides suposen un 31% més que l'any 2021, quan encara hi havia restriccions derivades de la pandèmia de la COVID-19 i el curs escolar va començar el 10 de setembre. Un increment que també s'ha registrat a Sant Cugat.

"Sens dubte, una xifra esperançadora pel sector, que s’ha vist afectat per l’increment de la benzina i d’altres obstacles derivats del context geopolític actual", destaca Moventis en un comunicat.

La recuperació, el creixement i la consolidació de Moventis

Des de la pandèmia, els serveis escolars s'havien reduït a conseqüència de les restriccions de mobilitat i els advertiments dels experts en sanitat. Tanmateix, el resultat dels informes ha demostrat "la recuperació, el creixement i la consolidació de Moventis com una de les companyies de serveis de mobilitat urbana amb més presència al territori".

L'empresa destaca els bons nivells de satisfacció dels clients, en part gràcies a "la inversió en nous vehicles" que ha fet aquest any la companyia. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem