Comencen les obres per asfaltar carrers a la Colònia Montserrat

S'actuarà en els carrers de Vista Alegre i d'Hortet Solé, que tenen trams de terra

Aquest dilluns comencen els treballs de millora del paviment de dos carrers de la Colònia Montserrat de Valldoreix. Concretament, l'EMD de Valldoreix actuarà als carrers de Vista Alegre i d'Hortet Solé, que són de terra. Les obres consistiran en l’estesa d’una capa asfàltica de rodament. El pressupost és de 85.000 euros i les tasques s'allargaran durant una setmana, període en el qual es prohibirà aparcar en aquestes vies i al carrer de Moreneta de Montserrat, el principal del barri. 

En concret, l’actuació se centrarà en els dos trams del carrer de Vista Alegre, a ambdós costats del carrer de Moreneta de Montserrat. El primer, al costat est, s’allarga fins passada la cruïlla amb el carrer Flors, mentre que el segon, al costat oest, desemboca en el cul-de-sac existent actualment. Els treballs també serviran per asfaltar tota l’extensió del carrer d'Hortet Solé, des del límit amb el Parc de Collserola fins que desemboca al carrer de Moreneta de Montserrat. Allà l’EMD de Valldoreix té prevista igualment la millora de l’actual zona d’aparcament de cotxes i motos.

Actualment el paviment dels carrers esmentats és de terra, fet que provoca molèsties al veïnat per la pols a l’estiu i pels sots i els bassals en episodis de pluges. L'EMD de Valldoreix vol millorar el trànsit de persones i vehicles i incrementar la qualitat de vida del veïnat. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem