La connexió de la línia L1 de bus amb l'estació de Valldoreix, a punt de ser una realitat

L'objectiu d'aquest canvi de recorregut és fomentar la intermodalitat d'aquesta línia amb els Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i el bus interurbà de Valldoreix

La línia L1 de bus arribarà a l'estació de Valldoreix a partir del pròxim dilluns 13 de febrer, gràcies a un acord entre l'EMD de Valldoreix i l'Ajuntament de Sant Cugat. Amb això, la línia L1 arribarà fins a la plaça de l'Estació i no fins al CAP de Valldoreix com fins aleshores.

L'objectiu d'aquesta modificació és fomentar la intermodalitat de la línia de bus L1, que quedarà connectada tant amb els Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya com les línies d'autobús urbà de Valldoreix. "Volem potenciar l'ús del transport públic i és per això que donem una alternativa perquè la gent pugui canviar els seus hàbits. A més, eliminarem un petit bucle al carrer de l'Enllaç que no aportava passatge" ha explicat el regidor de Mobilitat i Transport, Jose Gallardo (PSC Sant Cugat).

fd4169cc 0b24 4d56 976c 9c74f7fe9662

Jose Gallardo (regidor de Mobilitat i Transport de l'Ajuntament), Susanna Herrada (vocal de Mobilitat i Transport de l'EMD de Valldoreix) i el tinent d'alcaldia Pere Soler, d'esquerra a dreta, en la presentació de la nova connexió de la línia L1. FOTO: Ajuntament


Amb això, la freqüència d'aquesta línia serà la mateixa (30 minuts entre setmana i 1 hora els caps de setmana) i per fer l'intercanvi modal, els usuaris hauran d'utilitzar les targetes integrades de l'ATM, els títols socials propis o els títols socials de l'AMB. "Estem molt contents i volem agrair a l'empresa Soler i Sauret que ha col·laborat amb nosaltres perquè les freqüències no es vegin alterades, sinó que es beneficiaran de l'autobús que vindrà de Sant Cugat. És una demanda històrica de la societat civil" ha afegit la vocal de Mobilitat i Transport de l'EMD de Valldoreix, Susana Herrada (Junts per Valldoreix).

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem