Acció reivindicativa per alertar de la perillositat del carril bici

La plataforma Defensem el Carril Bici a Sant Cugat denuncia les invasions de motoristes al carril bici de l'avinguda de Lluís Companys

La plataforma ciutadana Defensem el Carril Bici a Sant Cugat va realitzar una nova acció aquest diumenge, 7 de maig, per reivindicar "la vulnerabilitat que continua patint el carril bici de l'avinguda de Lluís Companys i Jover". Segons expliquen en un manifest, "diàriament es produiexen invasions de motoristes que circulen pel carril bici en contra direcció, accelerant agressivament i/o circulant amb presència d'usuaris del mateix carril bici".

L'acció mostra màscares pintades de vermell i amb cascs de bici trencants, simbolitzant ciclistes accidentats, que "representa el futur imminent a què ens estem veient abocats si des de l'ajuntament no es prenen les mesures necessàries". La plataforma, doncs, insta a l'Ajuntament a segregar aquest carril bici, com ja s'ha fet en altres carrers de la ciutat.

Acció de Defensem el Carril Bici a Sant Cugat a l'avinguda de Lluís Companys. FOTO: Cedida

Acció de Defensem el Carril Bici a Sant Cugat a l'avinguda de Lluís Companys. FOTO: Cedida

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem