Denuncien inseguretat pels vianants a la rotonda de l'hipòdrom

El Partit Popular demana a l'Ajuntament de Sant Cugat la instal·lació de passos de vianants

El Partit Popular de Sant Cugat ha denunciat "la situació d’inseguretat" que pateixen els vianants que caminen per la zona de la rotonda de l'hipòdrom i el Xic. "La rotonda, lamentablement, no disposa de cap pas de vianants per creuar-la, fet que obliga als veïns a travessar per la calçada", argumenta la formació santcugatenca.

El Partit Popular va sol·licitar fa sis mesos a l'Ajuntament de Sant Cugat que instal·lés passos de vianants a diferents punts de la rotonda de l'hipòdrom, però apunten que no han rebut resposta. "La situació no ha canviat", lamenten. Un dels motius que augmenta la inseguretat és que algunes de les entrades i sortides de la rotonda corresponen a autopistes i vies ràpides, per la qual cosa els vehicles van a una velocitat elevada.

Així, els populars exigeixen al govern de Sant Cugat que solucioni aquesta problemàtica "urgent" i es posin passos de vianants a la zona. A més, segons indica el partit, un dels carrers que arriba a la rotonda ja incorpora un desnivell en forma de rampa, donant a entendre que estava previst un pas de vianants.

 
Comentaris

Destaquem