El túnel de l'Arnau Cadell queda tallat al trànsit definitivament

Aquest pas era força utilitzat per veïns de la zona, que evitaven d'aquesta manera passar per Can Cadena

L'EMD de Valldoreix ha decidit prohibir definitivament el pas de vehicles pel túnel que hi ha al costat de l'Arnau Cadell, un camí alternatiu utilitzat per veïns de la zona per no passar per la rotonda de Can Cadena. El pas serà només de vianants i l'entrada al passeig de Can Brou (continuació del túnel) es farà des del carrer de Valldoreix i no tindrà sortida.

L'àrea de Mobilitat de l'entitat valldoreixenca ha pres la decisió de prohibir el pas de cotxes i motos per "garantir la seguretat dels vianants", ja que "l’amplada no permet el pas simultani d’un vehicle i d’una persona a peu". Estudiants de l'Arnau Cadell són dels principals vianants que passen pel túnel.

Fa mesos, l'EMD va prohibir el pas de vehicles per aquest túnel en els horaris d'entrada i sortida escolar. Més tard es va instal·lar un senyal on s'estipulava que només veïns hi podien passar. Des del 8 de febrer, ja hi ha un mur que no permet circular-hi. Fa tot just unes setmanes, es va instal·lar a la continuació del túnel un panell que indica la velocitat a la que circules.

Aquest pas era força utilitzat pels veïns de la zona, ja que era un camí alternatiu a passar per la rotonda de Can Cadena, que en algunes hores puntes s'hi genera força trànsit.

 
Comentaris

Destaquem