Eliminaran 31 places d'aparcament al passeig de Valldoreix

Les obres s'allargaran durant els pròxims dies

L'11 de gener van començar les obres per convertir el passeig de Valldoreix en el primer 'carrer bici' de Sant Cugat, on les bicicletes i els patinets podran circular en les dues direccions i els vehicles a motor els hi hauran de cedir. D'aquesta manera es connectarà l'estació de Sant Cugat amb la plaça de Can Cadena, a través d'una via que compartiran ciclistes i cotxes, però amb prioritat per les bicis.

L'actuació, impulsada per l'Ajuntament de Sant Cugat amb l'acord de l'EMD de Valldoreix, suposarà l'eliminació de 31 places d'aparcament al passeig de Valldoreix. El carrer passarà de tenir 131 a 100 places d'aparcament lliure i gratuït.  Així ho ha explicat el regidor de Mobilitat de Sant Cugat, Jose Gallardo, que ha detallat que les obres no s'allargaran gaires dies. 

La velocitat màxima dels vehicles a motor serà de 20 quilòmetres per hora i hauran de cedir el pas a les bicicletes i als vehicles de mobilitat personal. L'actuació ha consistit en posar diversos elements a la calçada per fer evident que les bicis poden baixar en direcció contrària. Si un vehicle a motor es troba una bici de cara, s'haurà d'apartar a un lateral del carrer.

WhatsApp Image 2022 01 21 at 13.43.03 (1)
WhatsApp Image 2022 01 21 at 13.43.01

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem