Els FGC modificarà el servei de les línies del Metro del Vallès durant l'estiu

Els motius de les alteracions, que afectaran Sant Cugat, són les obres de millora de l'estació de Sarrià

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya modificarà el servei de les línies del Metro del Vallès, que donen servei a Sant Cugat, entre el 25 de juliol i el 30 de setembre a causa de les obres d'adaptació per a les persones amb mobilitat reduïda a l'estació de Sarrià així com altres millores de la infraestructura.

Totes aquestes alteracions responen a les actuacions puntuals de revisió i millora de la infraestructura en diferents punts de la xarxa i les obres d'adaptació per a les persones de mobilitat reduïda. Una vegada finalitzin aquestes obres d'adaptació a El Putxet i Sarrià, el 100% de les estacions de tren de la línia Barcelona-Vallès estaran adaptades i accessibles per a aquestes persones. Per altra banda, també s'inaugurarà un nou servei de tren llançadora a Reina Elisenda que començarà a operar a partir del dia 1 d'octubre.

Les modificacions entre els dies 25 de juliol i el 30 de setembre són:

Els trens de la línia L6 (Reina Elisenda) circularan entre Pl. Catalunya i Sarrià, entre el 25 i el 29 de juliol, i entre el 29 d'agost i el 9 de setembre, només en hora punta. Fora de l'hora punta, els festius i a partir del 12 de setembre, el servei de la línia L6 se suprimirà. FGC recomana utilitzar les línies d'autobús de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) números 66 i 68 i el Nitbus N7.

Per altra banda, les línies S1 (Terrassa) i S2 (Sabadell) s'aturaran a totes les estacions excepte en hora punta; igual que les línies S5 (Rubí) i S55 (Universitat Autònoma) però que durant el mes d'agost no circularan.

Els dies 13, 14, 14 i 16 d'agost, el servei de trens entre les estacions de Pl. Catalunya i Baixador de Vallvidrera estarà interromput. El servei de les línies S1 i S2 s'iniciarà a l'estació de Baixador de Vallvidrera i finalitzarà a Terrassa i Sabadell respectivament. En el tram tallat, FGC oferirà servei substitutori amb autobús i es recomanaran servei de transports alternatius.

finalment, de l'1 al 18 d'agost, el servei al Funicular de Vallvidrera quedarà interromput i s'oferirà servei alteratiu per carretera.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem