Els trens de les línies S1 i S2 de FGC paren a totes les estacions durant l'agost

Les mesures s'han pres com a conseqüència de les obres a l'estació de Sarrià per a l'adaptació per a persones amb mobilitat reduïda

Durant tot l'agost Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) modificarà el servei de les línies del Metro del Vallès entre el 25 de juliol i el 30 de setembre. S'han pres aquestes mesures com a conseqüència de les obres a l'estació de Sarrià per a l’adaptació per a persones amb mobilitat reduïda, així com altres millores de la infraestructura.

Durant el mes d’agost els trens de la línia L6 (Reina Elisenda) no circularan entre els dies 1 i 28 d’agost. A partir del 29 d’agost hi haurà servei només en hora punta entre les estacions de Pl. Catalunya i Sarrià.

Les línies S1 (Terrassa) i S2 (Sabadell) s’aturaran a totes les estacions i les línies S5 (Rubí) i S55 (Universitat Autònoma) no circularan durant tot el mes d’agost.

A les línies S1 i S2 les nits de divendres i de dissabte entre les 00.00 hores i les 02.30 hores, els trens només circularan entre les estacions de Sant Cugat i Terrassa o Sabadell. En el tram entre Pl. Catalunya i Sant Cugat, FGC oferirà servei substitutori amb autobús fins a les 02.30 hores, i es
recomanaran serveis de transport alternatius.

Els dies 13, 14, 15 i 16 d’agost, el servei de trens entre les estacions de Pl. Catalunya i Baixador de Vallvidrera estarà interromput. El servei de les línies S1 i S2 s’iniciarà a l’estació de Baixador de Vallvidrera i finalitzarà a Terrassa i Sabadell fins les 00:00 hores. A partir de mitjanit els trens només circularan des de i fins a l’estació de Sant Cugat.

El Funicular de Vallvidrera quedarà fora de servei dels dies 1 al 18 d’agost per revisió. De l’1 al 12 i del 16 al 18 d’agost hi haurà servei d’autobús substitutori per fer el trajecte Peu del Funicular-Pl. de Vallvidrera.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem