contingut promocionat
BSabadell pos bn

 

 

L’empresa que revoluciona la mobilitat sostenible

La innovadora moto RAY 7.7 ha estat possible gràcies al suport i al finançament des de l’inici de Banc Sabadell

Després de milers d’anys vivint a la terra, l’empremta de l’ésser humà al medi natural no ha passat desapercebuda. Som l’última generació que pot canviar les coses abans que sigui massa tard: hem de començar a moure’ns, i fer-ho de manera sostenible. Ray Electric Motors neix a Barcelona el 2019 com una solució de mobilitat urbana sostenible amb un principi molt clar: una aposta constant per la innovació. De fet, més del 40% de la plantilla de l’empresa està formada per enginyers dedicats a la innovació.  Fabrica, distribueix i comercialitza la moto elèctrica RAY 7.7.

La moto RAY 7.7 en acció. FOTO: Cedida

La moto RAY 7.7 en acció. FOTO: Cedida

Com és la moto elèctrica RAY 7.7?

RAY 7.7 és un escúter polifacètic pensat per a moure’s amb agilitat per la ciutat i desplaçar-se fora d’ella amb seguretat i confiança. Això queda patent en comprovar que la distància entre eixos, de 1.452 mm, és perfecta per a circular enèrgicament pels carrers estrets de qualsevol ciutat, però és prou gran per a sentir-se segur també en vies ràpides.

En pujar a la RAY 7.7, el primer que crida l’atenció és la posició del cavallet central, integrat en la plataforma plana i de fàcil accionament usant la propulsió de la mateixa moto.

L’acceleració aconsegueix els 50 km/h en 2,8 segons i els 100 km/h en 7,7 segons en mode Sport (el de màxima potència). A més, la resposta del motor central és excel·lent a mitjanes i altes velocitats i la moto reacciona ràpidament a 80, 90 o 100 km/h.

La innovació és molt important a l'empresa Ray Electric Motors. FOTOS: Cedida

La innovació és molt important a l'empresa Ray Electric Motors. FOTOS: Cedida

Banc Sabadell, aliat essencial de la RAY 7.7

La RAY 7.7 forma part d’un projecte de més de dos anys que va començar des de zero.  D’aquesta manera, l’equip de Ray Electric Motors ha desenvolupat, des de la primera peça fins al llançament al mercat, un producte que ofereix unes prestacions molt elevades i que la posicionen entre les millors motos de la seva categoria. Això ha estat possible gràcies al suport i al finançament des de l’inici  d’entitats i inversors com el Banc Sabadell.

L'empresa Ray Electric Motors ha experimentat una gran expansió geogràfica. FOTO: Cedida

L'empresa Ray Electric Motors ha experimentat una gran expansió geogràfica. FOTO: Cedida

Àmplia cobertura estatal i expansió internacional

L’empresa disposa a l’Estat espanyol de distribuïdors oficials a 14 províncies de la península, així com Balears i Canàries. Però, el 2021 Ray Electric Motors va iniciar l’exportació de la RAY 7.7 incorporant Andorra a la seva xarxa de distribució i servei postvenda. 

L’expansió internacional continua imparable i, recentment, s’han afegit vuit nous importadors a Alemanya, Àustria, França, Itàlia, Grècia i Suïssa.

 
Comentaris

Destaquem