ERC-MES veu amb "bons ulls" entrar a la zona 1 però alerta d'algunes conseqüències

Reclama una bonificació en l'Impost sobre Béns Immobles

Sant Cugat està acabant de negociar amb l'Àrea Metropolitana de Barcelona l'entrada a la zona 1 del transport metropolità. Aquest fet, però, implicaria un recàrrec en l'IBI que paguen els santcugatencs. Davant d'aquesta situació, el grup municipal d'ERC-MES reclama al govern establir bonificacions de l’IBI per a la ciutadania i el petit comerç de Sant Cugat. Tot i això, els republicans veuen "amb bons ulls" la possible entrada a la zona 1.

Esquerra també alerta que "el cost per anar a Terrassa s’incrementaria considerablement", ja que la capital vallesana és dins de la zona 3. En aquesta situació, el preu d’una T-10 per desplaçar-s’hi seria de 26,75 euros. És per això que els republicans també demanen a l’equip de govern de Sant Cugat establir mecanismes per evitar que desplaçar-se altres municipis del Vallès situats fora de l’AMB suposi un greuge comparatiu.

Finalment, i aprofitant que la gestió del transport urbà de Sant Cugat passarà a mans de l'Àrea Metropolitana, ERC-MES reclama que es millori la freqüència de pas dels mitjans dels autobusos i les marquesines.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem