Ferrocarrils posa més trens per la Diada Nacional de Catalunya

Entre les tres del migdia i les nou de la tarda hi haurà un tren cada tres minuts per cada sentit a Sant Cugat

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya augmentarà el número de trens per l'11 de setembre per facilitar que la ciutadania pugui desplaçar-se per participar en els actes de Diada Nacional de Catalunya. Respecte a un festiu habitual, entre les 10 i les 15 h es doblaran els trens entre Plaça Catalunya i Sabadell i entre Plaça Catalunya i Terrassa passant de 3 a 6 trens per hora i sentit. De les 15 h a les 21 h, a les línies de Terrassa i Sabadell es passarà de 3 a 10 trens per hora i sentit. Així, a Sant Cugat passaran 12 trens per hora en cada sentit de 10 a 15 h i 20 trens entre les 15 i les 21 h.

A la línia Llobregat-Anoia, se circularà en horari de dia feiner. Entre les 12  i les 20 h, es doblaran les circulacions entre Plaça Espanya i Manresa i entre Plaça Espanya i Igualada passant d’1 a 2 trens per hora i per sentit. Entre Plaça Espanya i Martorell hi haurà 8 trens per hora i per sentit en lloc de 3; i entre Plaça Espanya i Sant Boi es passarà de 6 a 15 trens per hora i per sentit. A més, es reforçarà el servei entre Barcelona i Manresa i entre Barcelona i Igualada, amb trens que doblaran la seva capacitat, amb sis cotxes.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem