L’Ajuntament rep el Premi a la Millor Pràctica Sostenible

Renault España i el “Club de Excelencia en Sostenibilidad”, amb el suport de la Fundación Biodiversidad, han entregat avui els IV Premis a la Millor Pràctica en Mobilitat Sostenible

Sant Cugat, en la categoria d'Administració Pública, ha rebut el Premi a la Millor Pràctica Sostenible pel 'Pla de Desplaçaments d'Empresa'. Aquest pla dóna compliment a l’obligació dels centres de l’administració pública de més de 200 treballadors de dotar d’un programa que millori la gestió de la mobilitat, promocioni els desplaçaments sostenibles i monitoritzi els seus indicadors públics.

Joan Puigdomènech, el regidor de Medi Ambient i Participació Ciutadana, també ha estat premiat la Fundació Renault.

En la resta de categories premiades, el BBVA ha recollit el premi Gran Empresa pel projecte "Plan Movilidad Urbana Ciudad BBVA". En la categoria de Pymes/Emprenedors, Koiki ha estat premiada pel projecte "Koiki, la entrega por personas cercanas a ti", tot un exemple d'innovació social i mobilitat.

El lliuradors dels premis han estat Isabel García Tejerina, Ministra d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient, Ivan Segal, director general de Renault Iberia i president de la Fundación Renault para la Movilidad Sostenible i José Longás, president del Club de Excelencia en Sostenibilidad.

Els guanyadors en cada una de les tres categories han estat premiats amb la cessió, durant un any, d'un Renault Twizy, quadricicle 100% elèctric, zero emissions de CO2, diòxids de nitrogen, sorolls i olors, fabricat a la factoria de carrosseria muntatge de Valladolid, en exclusiva mundial.

Sant Cugat aposta per la mobilitat sostenible

La bicicleta és un mitjà de transport còmode, econòmic i sostenible. FOTO: Artur Ribera

Sant Cugat és una ciutat de referència en la mobilitat sostenible. L'Ajuntament treballa perquè continuï sent així i per fer una ciutat més eficient i més respectuosa amb el medi ambient, per aquest motiu es potencia el transport públic i l’ús de vehicles elèctrics així com altres formes de transport com ara la bicicleta.

L’Ajuntament realitza diferents accions en aquest sentit, en els vehicles de la flota municipal i en el pla Desplaçament d’Empresa, en què els treballadors i treballadores poden disposar de bicicletes elèctriques per desplaçar-se en horari laboral.

 
Comentaris

Destaquem