L'Ajuntament vianantitzarà els carrers de Balmes i de Sant Medir

Els carrers seràn d'ús preferent per vianants i només hi podran passar vehicles de veïns i de càrrega i descàrregat

L’Ajuntament de Sant Cugat vianantitzarà els carrers de Balmes i Sant Medir  durant el 2017 i hi limtarà el pas de vehicles. Són els dos carrers que surten de la rotonda de la rambla del Celler on hi ha el Mercadona i que van cap al Monestir. L'objectiu del Consistori és "renovar les dues vies, integrar-les a la xarxa de carrers vianantitzats i seguir millorant el centre històric".

Està previst que les obres de reforma, que suposaran una inversió municipal d’uns 750.000 euros, comencin el primer semestre de l’any 2017 i que la durada dels treballs sigui d’uns 8 mesos.

En total. s’actuarà en 2.400 metres quadrats de carrer. Els treballs serviran per dotar aquests dos carrers amb plataforma única, amb la voluntat de donar prioritat al vianant enfront del vehicle. De fet, aquests dos carrers s’integraran al centre vianantitzat i per tant s’hi instal·laran un sistema de control de pas perquè només hi circulin els veïns i els vehicles de càrrega i descàrrega.

Els treballs també inclouen la instal·lació d’un nou col·lector de recollida d’aigües residuals i la renovació dels col·lectors d’aigües pluvials. Se substituirà algun tram de la xarxa d’abastiment d’aigua i se soterraran els creuaments elèctrics aeris i la xarxa de telecomunicacions. Pel que fa a l’enllumenat públic, se substituiran les lluminàries actuals per noves de tipus LED.

Mostra en el mapa i en la realitat de la part del carrer que es vianantitzarà. És la part vermella

 
Comentaris

Destaquem