contingut promocionat
ALERTIS BROK

 

 

L'assegurança obligatòria de patinet elèctric, més a prop de ser una realitat

La Direcció General de Trànsit (DGT) ja recomana contractar una assegurança de responsabilitat civil als vehicles de VMP

L'assegurança obligatòria per a patinets elèctrics i VMP està cada vegada més a prop de ser una realitat. El director general de la DGT, Pere Navarro, és un dels ferms defensors que s'obligui als propietaris d'aquests vehicles a contractar una assegurança i en els últims dies ha respost en contundència amb un sí a l'assegurança obligatòria quan se li ha preguntat per aquesta qüestió en una entrevista de premsa.

La DGT defensa l'assegurança per patinets elèctrics i VMP

De fet, la defensa que fa la DGT de l'obligatorietat de l'assegurança per a aquests vehicles no és nova. Ja fa mesos que la DGT recomana a la seva pàgina web contractar una assegurança de responsabilitat civil per a patinets elèctrics i VMP.

A més, el mateix Pere Navarro ja va explicar el passat mes de març quan va presentar la nova normativa de trànsit que l'assegurança per aquests vehicles seria obligatòria.

Primera ciutat espanyola que aprova l'assegurança obligatòria

Ara sembla que hi ha consens social i polític que cal fer alguna cosa per controlar els vehicles que circulen per les ciutats. Córdoba acaba d'aprovar en el ple una normativa que obligarà als propietaris d'aquest tipus de vehicle a contractar una assegurança obligatòria a partir del 2023.

Aquesta predisposició més gran a favor de l'assegurança dels patinets segurament està vinculada a l'increment d'accidents de trànsit. El 2021 van morir a l'estat espanyol 13 persones en sinistres amb aquest tipus de vehicle, en enfront dels sis de l'any anterior i en total va haver-hi 385 accidents.

El que està clar en tot aquest assumpte és que si vols reduir els riscos amb el teu patinet elèctric, la millor opció és contractar una assegurança.

Alertis Brok, al teu costat amb el teu patinet elèctric

Alertis Brok és una corredoria d'assegurances amb seu a Sant Cugat que t'ofereix la millor opció per a l'assegurança de la teva llar, bicicleta, cotxe, viatges, hipoteca i també patinets elèctrics.

Confiar en l'experiència d'una corredoria d'assegurances com aquesta permet contractar la millor oferta possible d'entre les millors empreses d'assegurances.

Si vols trobar la millor assegurança per al teu viatge, contracta la teva assegurança amb Aletis Brok.

 
Comentaris

Destaquem