De la Floresta a Sant Cugat en transport públic: més d'una hora i 5,85 euros

El TOT viatja d'un punt de la Floresta fins a l'ajuntament de Sant Cugat amb transport públic

Una hora i set minuts és el temps gastat per desplaçar-se des d'un punt de la Floresta fins a l'ajuntament de Sant Cugat, tal com ha comprovat el TOT amb un viatge. Ha estat necessari agafar fins a tres transports públics diferents: el bus de barri de la Floresta, un tren de FGC de Valldoreix a Sant Cugat i un autobús de Sant Cugat fins a l'ajuntament. El preu total, tenint en compte que el TOT ha adquirit tiquets senzills, ha estat de 5,85 euros (1,80 + 2,15 + 1,80).

A les 11 hores, el TOT era a la plaça dels Porters de la Floresta i el primer autobús a aparèixer, el bus de barri, ha arribat al cap d'uns vint minuts (passa cada quaranta minuts habitualment i cada vint en hora punta. Hi ha un bus directe a Sant Cugat amb una freqüència de pas d'una hora i mitja). No hi havia ningú al bus i no hi ha pujat ningú durant el trajecte, el qual ha durat set minuts fins a l'estació de Valldoreix.

Allà, el TOT ha agafat un tren fins a l'estació de Sant Cugat. Un cop a l'estació, l'opció per anar fins a l'ajuntament ha estat un bus, ja que s'ha tingut en compte el desplaçament de la gent gran i amb dificultats de mobilitat, els quals no hi poden arribar caminant. Després de quinze minuts, arriba el bus a l'estació i deixa el TOT a la Biblioteca Central, des d'on arriba a peu a l'ajuntament.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem