La Sant Silvestre causarà talls de carrers el dijous al vespre

Entre les 17.30 hores i les 19.30 hores hi haurà afectacions en la mobilitat al centre de la ciutat

La 17a edició de la Sant Silvestre Barcelonesa-Sant Cugat, que es corre el dijous 31 de desembre entre les 17.30 hores i les 19.30 hores, provocarà afectacions en la mobilitat al centre de la ciutat. Els carrers per on passa el recorregut s'aniran tallant i reobrint al trànsit en funció del pas dels atletes, de manera que es podrà creuar amb vehicle els carrers tallats sempre que el desenvolupament de la cursa ho permeti.

La cursa també provocarà afectacions al transport públic. Les línies urbanes L1, L2, L3, L7, L8 i L11, i les interurbanes A4, B7 i B8 patiran modificacions en els seus horaris i itineraris. Es poden consultar aquests canvis a santcugat.cat/avisos.

Recorregut de 10 quilòmetres

Els carrers que recorrerà la cursa són: Pl. Victòria dels Àngels (sortida, davant Teatre-Auditori) - av. Pla del Vinyet - av. de les Corts Catalanes - c. Pau Casals - rambla del Celler - av. Cerdanyola - pg. Francesc Macià - c. Abat Armengol - pg. Francesc Macià - c. de la Creu - c. de la Torre - pl. Octavià - c. Santiago Rusiñol - av Rius i Taulet - c. Lluís Companys - camí Can Gatxet - c. Rovira i Virgili - c. Ramon Muntaner - c. Vicens i Vives - c. Jaume I - pg. Olabarria - c. Safareigs - c. Villà - pg. Can Mora - rambla Rivera - rambla Ribatallada - c. Francesc Moragas - rambla del Celler (arribada, davant Ajuntament)

Plànol de les afectacions

Més informació
 
Comentaris

Destaquem