Les afectacions al trànsit per la Festa Major de Sant Cugat

Hi ha talls de carrers durant els quatre dies que dura la festa grossa santcugatenca

La celebració de la Festa Major de Sant Cugat, del dijous 28 de juny al diumenge 1 de juliol, provoca importants afectacions a la mobilitat per la ciutat. Durant els quatre dies de Festa la majoria d'activitats es desenvolupen a la via pública, cosa que obliga a tallar el trànsit de forma permanent o puntual a diferents punts.

Aquests són els talls de carrer permanents:

  • Del 28 de juny a l’1 de juliol:

Avinguda de Cerdanyola: a partir de la rotonda d’entrada des de Cerdanyola

Carrer de la Creu.

Rambla del Celler: des del carrer Cèsar Martinell fins al carrer Francesc Moragas. Cada dia de 17 a 21.30 h.

Plaça de Barcelona.

Carrer Sant Medir. Cada dia de 20 a 02 h.

  • Del 29 al 30 de juny:

Carrer d'Abat Armengol: des del carrer Indústria fins al passeig Francesc Macià.

Carrer de Carrasco i Formiguera: des del carrer Sant Juli fins a camí Vell de Sabadell; camí Vell de Sabadell fins a passeig Francesc Macià.

A més, també hi ha talls puntuals en dies concrets en carrers com Rius i Taulet, Francesc Moragas, Francesc Macià, etc. Es poden consultar tots aquí. Tots aquests talls també afectaran en diferent grau les línies d'autobusos urbans que circulen pel centre de Sant Cugat.

Aparcament gratuït i bus

Cal recordar que tota la zona blava i verda de Sant Cugat del Vallès és gratuïta durant els quatre dies de Festa Major. A més, l'Ajuntament reforça el servei del bus llançadora que hi ha entre el nou aparcament de l'avinguda de Roquetas (a l'entrada de Sant Cugat per Cerdanyola) i el centre de la ciutat.

Funcionarà tots els dies de Festa Major, amb horaris adaptats a les activitats. Aquest servei de bus gratuït, amb una freqüència de pas d’entre 10 i 20 minuts, enllaça el centre (parades a Monestir i plaça del Celler) amb els aparcaments també gratuïts de l’avinguda Roquetes i de l’estació de Renfe.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem