Mor un motorista en un accident a Sant Cugat

Com a conseqüència d'un accident entre un camió i una moto a la carretera que uneix Sant Cugat amb Rubí a l'altura de Mira-sol

Un motorista ha perdut la vida, el dimarts 4 de desembre al matí, després d'una colisió entre la moto i un camió, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. L'accident s'ha produït a la C-1413 (al quilòmetre 6), la carretera que uneix Sant Cugat amb Rubí, per la zona de Mira-Sol. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 7.35 h.

La víctima és F.B.V., de 28 anys i veí de Barcelona

Les causes de l'accident, que ha provocat la mort del conductor de la motocicleta, encara s'estan investigant. Arran de la incidència, s’han activat tres patrulles del cos dels Mossos d’Esquadra, una dotació dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques.

Pel que fa a l'afectació viària, la carretera ha quedat tallada fins poc després de les deu del matí, quan el trànsit en aquest punt ha recuperat la normalitat. Amb aquesta víctima, són 177 les persones que han mort en accidents de trànsit a la xarxa viària interurbana de Catalunya durant el 2018.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem