Moventis habilita un bus llançadora a Sant Cugat des del Festival Cruïlla

La divisió de mobilitat de Moventis s'estrena com a partner de mobilitat del Festival Cruilla amb aquesta proposta

Moventis, la divisió especialitzada en transport col·lectiu de Moventia, posarà a disposició dels assistents del Festival Cruïlla un servei de tornada als que assisteixin a la cita musical. Una d'aquestes línies d'autobús anirà a parar a Sant Cugat.

El festival barcelonès, que se celebrarà del 5 al 8 de juliol en el Parc del Fòrum de Barcelona, busca donar una solució de mobilitat col·lectiva capaç d'arribar a una àmplia xarxa de destins en el territori i Moventis va firmar un acord amb l'organització per posar a disposició dels clients de festival una extensa oferta d'autobusos llançadora que recolliran als usuaris al Fòrum i els aproparà als seus destins a diverses hores de la matinada.

El servei inclou un ampli horari d'expedicions i 10 línies que transportaran als usuaris a través de recorreguts que abasten diverses zones de Barcelona i municipis dels voltants. Els bitllets costen 9,90 € en el trajecte de Barcelona i 14 € en els serveis interurbans, com és el cas de Sant Cugat.

Bus Llançadora Vallès Occidental:

  • Punt de sortida: av. del Litoral, 488. - Parades: Santa Coloma de Gramanet - pl. de la Vila, 27; Cerdanyola del Vallès - av. de la Primavera, 43; Sant Cugat del Vallès - carrer de Josep Puig i Cadafalch; Terrassa, pl. del Doctor Robert, 6, i Sabadell - carretera de Terrassa, 45.
  • Horaris de sortida: 5 de juliol, a les 0:00 hores; 6 de juliol, a les 01.30 hores; 7 de juliol, a les 03.45 hores, i 8 de juliol, a les 01.15 i 04.00 hores.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem