Pas endavant pels intercanviadors entre FGC i Renfe a Sant Cugat

La connexió entre Renfe i Ferrocarrils a Sant Cugat fa anys que es reivindica des del territori

Els reivindicats intercanviadors entre Ferrocarrils de la Generalitat i la Renfe a Sant Cugat són més a prop de ser una realitat. Els Pressupostos Generals de l'Estat inclouran una partida per executar la connexió entre la línia d'FGC i la R8 de Renfe a Volpelleres i l'Hospital General.

Així ho va anunciar el conseller de Territori, Juli Fernández, en la reunió del Consell d'Alcaldes del Consell Comarcal del Vallès Occidental. Són dues infraestructures llargament reivindicades i que han de millorar la mobilitat amb transport públic i connectar les comarques del Vallès Occidental i Oriental.

D'aquesta manera quedarà connectada la línia S1 (Terrassa) amb la R8 (Martorell-Granollers) a l'Hospital General i la S2 (Sabadell) amb l'estació de coll Favà de la R8 a Volpelleres.

Connexió entre la C-16 i la C-58

D'altra banda, el Govern de la Generalitat està a punt de licitar les obres de connexió entre la C-16 i la C-58 i la futura B-40 a Terrassa. Una actuació que ha de permetre que tot el trànsit que arribi per l’autovia de l’Estat pugui seguir per una via d’alta capacitat, la C-58, per anar a buscar l’AP-7. El Govern estima que aquest enllaç el faran servir uns 30.000 vehicles diaris.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem