El Ple reconeix mancances en les parades d'autobús i acorda millorar-ne l'estat

Una moció amb l'unanimitat de tots els regidors insta a redactar un informe amb mancances i solucions

Una moció per millorar les parades d'autobús urbà i interurbà del municipi ha rebut el suport de tots els membres del ple municipal del mes de maig. Va ser una proposta inicial del grup polític de Ciutadans.

Les propostes aprovades inclouen la redacció d'un informe on s'identifiquin les carències de cada una de les parades d'autobús del municipi i es plantegin solucions, i iniciar un nou contracte de subministrament, instal·lació, manteniment i conservació de les parades d'autobús i els seus elements.

A causa de les mesures per combatre l'emergència climàtica, com la implementació de la Zona de Baixes Emissions, el Ple vol adequar les opcions de transport públic per a incentivar que més santcugatencs el facin servir i de manera més regular. La moció, però, se centra en les parades d'autobús perquè és un aspecte en què l'Ajuntament ha rebut queixes recentment.

Les queixes registrades fan referència a la manca de marquesines, la falta de claredat en els cartells d'horaris, l'estat de les pantalles informatives, o l'absència d'il·luminació en algunes parades.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem