Els punts on estan les càmeres que controlen la Zona de Baixes Emissions de Sant Cugat

Hi ha cinc càmeres situades als extrems de la Zona de Baixes Emissions de Sant Cugat

Aquest 2 de novembre començaran les sancions de la Zona de Baixes Emissions de Sant Cugat pels cotxes i motos més contaminants. Tots aquells que no disposin de l'etiqueta ambiental de la DGT (no cal portar-la físicament) no podran accedir a l'àrea de quatre quilòmetres quadrats, delimitada per la Ronda Nord, carretera de Vallvidrera, passeig de Valldoreix, carrer del Crist de Llaceres i avinguda de Roquetes. 

Més info: Zona de Baixes Emissions de Sant Cugat: tot el que has de saber

El control es farà a través de cinc càmeres amb lector de matrícula i un vehicle de la Policia Local que anirà circulant per Sant Cugat. Ho farà amb una càmera situada a la part superior del cotxe, que també podrà sancionar vehicles mal aparcats. "No es busca recaptar, sinó fer pedagogia per canviar hàbits", ha justificat José Gallardo, regidor de Mobilitat.

Pel que fa a les càmeres, estaran situades als següents carrers:

  • Avinguda Rius i Taulet amb avinguda de Lluís Companys
  • Rambla del Celler amb Francesc Moragas
  • Pla del Vinyet amb Rambla de Ribatallada
  • Lluís Companys amb carrer de Martorell
  • Avinguda de Gràcia amb Rambla Ribatallada

El regidor de Mobilitat ha detallat que l'objectiu es treballarà amb la Policia Local la possibilitat d'ampliar la xàrxa de càmeres en les zones perifèriques de l'àrea de baixes emissions. 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem