Una quinzena de carrers de Mira-sol passen a ser de sentit únic

Comencen les obres de senyalització per eliminar el doble sentit en diversos carrers de Mira-sol

L'Ajuntament de Sant Cugat eliminarà el doble sentit de circulació en una quinzena de carrers de Mira-sol. Així, diverses vies a l'entorn de l'avinguda de Bilbao i del passeig d'Olabarria passaran a ser de sentit únic. L'objectiu és "delimitar clarament l’estacionament, eliminar punts de conflicte a les cruïlles i pacificar el trànsit al barri". Aquest dilluns comencen les obres de senyalització. 

Aquesta reordenació viària a Mira-sol estava previst realitzar-la durant el segon semestre de 2020, però es va haver d’ajornar pels canvis forçats en les actuacions municipals per la pandèmia de la Covid-19. Segons l'Ajuntament, el veïnat ha estat prèviament informat.

En el plànol, es pot veure la proposta final de sentits de circulació i aparcament. En color vermell s’hi mostren els carrers que canvien de sentit de circulació i les línies de color rosa representen la franja d’aparcament i el costat del carrer on anirà pintat.

Captura de Pantalla 2022 09 26 a les 8.45.33

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem