El radar de tram de l'AP-7 entre Barberà i Santa Perpètua, el que més multa i recapta

Aquest radar de tram en sentit Girona, que comença a pocs quilòmetres de Sant Cugat, va recaptar més de 4 milions d'euros en multes el 2023

A les portes de l'operació sortida pel pont de Setmana Santa, el Servei Català de Trànsit (SCT) ha fet públiques les dades de quantes multes va interposar el 2023 per excés de velocitat en vies interurbanes a través d'una petició de transparència del 324.cat. La llista dels radars que més van recaptar i multar l'any passat l'encapçala el radar de tram a l'AP-7 entre Barberà del Vallès i Santa Perpètua de Mogoda en sentit Girona. Aquest control va posar 140.357 multes l'any passat i va recaptar més de 4,4 milions d'euros. 

En total, el SCT va interposar 1.140.081 multes el 2023 i va recaptar 38,82 milions d'euros. 

Dos carrils addicionals a l'AP-7 per l'operació sortida

El Servei Català de Trànsit (SCT) incorporarà per primera vegada dos carrils addicionals de sortida de l'AP-7 per afavorir la circulació en l'operatiu especial de Setmana Santa. Així ho ha explicat el director del SCT, Ramon Lamiel, que ha detallat que se situaran als trams entre Montornès del Vallès i Sils i entre Martorell i Banyeres del Penedès. Els carrils s'habilitaran aquest dijous, dia en què es preveu el nombre més gran de desplaçaments. En concret, Lamiel ha dit que entre dijous i divendres es produiran unes 575.000 desplaçaments de sortida i que n'hi haurà uns 590.000 de retorn. El SCT ha demanat "prudència" als conductors, especialment durant les tardes del divendres i del dissabte, quan es preveuen més sinistres.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem