Renfe inverteix 800.000 euros en millores a l'estació de Sant Cugat

Les millores a Rubí i Sant Cugat formen part del Pla d'estacions de Renfe per a rodalia de Barcelona

Renfe ha començat les obres de remodelació i millora de les estacions de Rubí i Sant Cugat. En els dos casos les actuacions han de servir per adaptar les instal·lacions a les persones amb mobilitat reduïda i es preveu que acabaran la pròxima tardor. El pressupost per les actuacions de Sant Cugat és de 813.444 euros, mentre que la inversió a Rubí serà de 794.698.

Els treballs que es fan a les dues estacions consisteixen a instal·lar ascensors per facilitar l'accés a les andanes, adequar els accessos per eliminar les barreres arquitectòniques, recréixer l'alçada de les andanes i canviar-ne el paviment pensant en l'ús per part de persones amb dificultats de visió.

Tant les obres de Rubí com les de Sant Cugat també inclouen una millora en la il·luminació de tot el recinte, alhora que es crearan places d'aparcament per a persones amb mobilitat reduïda i per a bicicletes. Renfe garanteix que les obres no interferiran en el servei habitual dels trens de Rodalies.

Les millores a Rubí i Sant Cugat formen part del Pla d'estacions de Renfe per a rodalia de Barcelona. El projecte contempla prop de 100 milions d'euros per a actuacions centrades a millorar l'accessibilitat i modernitzar les instal·lacions de 39 estacions.

 
Comentaris

Destaquem