Retards en els Ferrocarrils provoquen les queixes dels usuaris

Les aglomeracions són habituals en les hores puntes dels FGC

Una avaria a la línia del Vallès dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, aquest divendres 25 de novembre al matí, està provocant retards de més de 20 minuts en els trens que van en direcció a Barcelona i en direcció a Sabadell i Terrassa. A més, la línia S55 (Universitat Autònoma) ha estat suprimida i, com a conseqüència, els trens de la S2 (Sabadell) paren a totes les estacions.

Aquesta situació ha provocat el malestar de molts usuaris dels FGC, que han expressat a través de les xarxes socials les seves queixes pels retards i per l'acumulació de passatgers en estacions i trens. Desenes de missatges s'han acumulat a Twitter on els usuaris manifestaven la seva indignació. 45 minuts per anar de Sant Cugat a Barcelona, combois on els passatgers van "com sardines" i més de 30 minuts tancats dins d'un tren aturat són algunes de les queixes.

Des que es van posar en marxa les noves estacions de Sabadell i Terrassa sense augmentar el nombre de trens, les queixes dels usuaris per les aglomeracions de gent en els combois han estat repetitives. Tal com va explicar el TOT, des de Ferrocarrils demanaven paciència fins que no s'augmentés el nombre de trens, situació que sembla que no arribarà fins al 2019.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem