Retiren el vehicle de neteja estavellat a una casa de Sant Cugat

Els propietaris de la casa resideixen a un aparthotel fins que es confirmi que l'habitatge està en condicions per tornar

Aquest dimarts 21 de desembre, s'ha retirat el vehicle del servei de neteja que es va estavellar contra una casa del carrer de Diamant el passat 8 de desembre a Sant Cugat. Els propietaris de l'habitatge, que per sort no s'hi trobaven en el moment de l'impacte, estan allotjats a un aparthotel que els ha proveït serveis socials, amb pròrroga de servei en funció de com avancin els esdeveniments.

Més info: Un vehicle del servei de neteja s'ha estavellat contra una casa a Sant Cugat  

L'Ajuntament ha indicat que ja s'han pogut fer tots els peritatges, tant per part de l'empresa asseguradora dels propietaris, com de Valoriza, l'empresa responsable del servei neteja que s'encarregarà de cobrir els desperfectes de la casa.

Bombers ha d'avaluar la situació per valorar com de danyada està l'estructura de la casa. Això determinarà si Valoriza pot retirar tota la runa i si la família pot entrar a recollir les pertinences més essencials, ja que avui dia encara no han pogut entrar-hi per temes de seguretat. En aquesta valoració també ha participat l'arquitecte municipal.

Des de l'Ajuntament, com a últims responsables del contracte del servei de neteja, s'ha fet un acompanyament a la família des de serveis socials, contractació, serveis urbans i també per part del coordinador general de l'Ajuntament. 

Retirada del camió estavellat. FOTO: Bernat Millet.

Retirada del camió que es va estavellar contra una casa de Sant Cugat. FOTO: Bernat Millet.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem