Tallaran el trànsit a la rambla del Celler durant 4 hores pel Dia sense cotxes

Sant Cugat acollirà una desena d'activitats, entre les quals destaca la pedalada popular i el Dia Sense Cotxes a la rambla del Celler

Sant Cugat se suma a la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible i Segura amb l'objectiu de promoure una mobilitat més saludable i que suposi una alternativa al vehicle privat i contaminant, entre el 16 i 22 de setembre. És per això, que el municipi acollirà una desena d'activitats per promoure hàbits que permetin una mobilitat més sostenible.

Com ja va sent habitual, el plat fort serà la pedalada popular que se celebrarà el diumenge 17 de setembre i que tindrà un recorregut de 9 quilòmetres pels carrers de Sant Cugat. D'altra banda, un tram de 200 metres de la rambla del Celler quedarà tallada al trànsit per celebrar el Dia Sense Cotxes, el divendres 22 de setembre. Concretament, el tall serà de 16 a 20 h entre la plaça del Celler al carrer de la Sort, just abans de Francesc Moragas.

Totes les activitats

  • Pedalada popular (Diumenge 17 de setembre - 11 h. Sortida plaça de la Vila). Recorregut de 9 quilòmetres pels carrers de la ciutat.
  • Circuit de seguretat viària de karts a pedals (Diumenge 17 de setembre - 11 a 14 h. Plaça de la Vila) Estand informatiu i captació de voluntaris per a l'activitat En bici sense edat. Organitza: Ajuntament amb la col·laboració de la Unió Ciclista Sant Cugat
  • Taller Quin Soroll fem, quin aire respirem (Dimarts 19 de setembre - 9.15 a 12.15 h). Organitza: Ajuntament amb la col·laboració de les AFES de les escoles participants.
  • Caminada al Tibidabo dels treballadors de l'Ajuntament (Dimarts 19 de setembre).
  • Tallers: Construcció d'alforges i cistelles de cartró per les bicis (Dimecres 20 i divendres 22 de setembre - 16:30 h. Al voltant de les escoles participants). Destinats a escolars a partir de 6 anys. Organitza: Ajuntament amb la col·laboració de les AFES de les escoles participants
  • Dia Sense Cotxes (Divendres 22 de setembre - 16 a 20 h. Rambla del Celler). Tall de trànsit
  • Tallers Atrapa l'aire; Pedalem pel clima; Zona Chill out. Natura, art & contes. Espai familiar (Divendres 22 de setembre - 17 a 20 h. Rambla del Celler)

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem