Sant Cugat guanya un premi per impulsar l'ús de la bicicleta en l'àmbit urbà

Els premis han estat atorgats a 7 ciutats espanyoles, entre elles Sant Cugat, Barcelona i Mataró

Sant Cugat ha estat la guanyadora d'un Premi Bikefriendly 2023 per impulsar l’ús quotidià de la bicicleta en la categoria infraestructura interurbana. El regidor de Serveris Urbans, Mobilitat i Transport, Jose Gallardo, va rebre el reconeixement de la Xarxa de Ciutats per la Bicicleta a Sevilla, en el marc de la 3a Trobada de la Bicicleta Urbana.

En aquesta tercera edició els premis han estat atorgats a 7 ciutats espanyoles i en funció de 8 categories: lideratge institucional, infraestructura ciclista d'àmbit urbà, infraestructura ciclista d'àmbit interurbà, infraestructura d'aparcament, educació i promoció, innovació i acceleració. L’Ajuntament de Sant Cugat va rebre el guardó per infraestructura ciclista d’àmbit urbà, pels seus projectes per connectar el municipi amb els seus nuclis rellevants confrontants.

Barcelona i Mataró també van ser dues de les ciutats premiades; ’Ajuntament de Barcelona va guanyar el premi en lideratge i compromís institucional, per l'increment i la millora d'infraestructures, serveis, comunicació i gestió de dades per a la mobilitat amb bicicleta, i l’Ajuntament de Mataró va guanyar el premi infraestructura ciclista d’àmbit urbà, pel seu projecte 'Anell ciclista de Mataró'.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem