Sant Cugat regularà la convivència de transports elèctrics i mecànics

Es preveu redactar un text per actualitzar l'anterior Ordenança de circulació del 22 de setembre de 1988, pel que fa als transports elèctrics i mecànics

L'Ajuntament de Sant Cugat redactarà una ordenança de mobilitat en bicicleta i altres ginys mecànics i elèctrics a la ciutat. Així ho ha acordat el ple municipal d'aquest dilluns 19 de març amb una moció institucional. L'acord trambé preveu l'impuls de diverses campanyes de conscienciació i sensibilització sobre l'ús d'aquestes formes de transport.


Entre altres raons, la iniciativa està relacionada amb el Pla d'acció de l'Ajuntament per la millora de la qualitat de l'aire i l'impuls d'una mobilitat sostenible. També es duu a terme aquesta moció institucional per afavorir la convivència entre els usuaris d'aquest tipus de transports i els vianants, així com amb altres que utilitzin transports motoritzats com automòbils i motocicletes.


El text tindrà la intenció d'actualitzar l'Ordenança de circulació, aprovada al Ple Municipal del 22 de setembre de 1988, que s'havia anat modificant en altres plens, el 2008 i 2013, i que no contemplava una regulació de bicicletes i altres ginys mecànics i/o elèctrics.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem