Tall de trànsit a Rius i Taulet durant 15 dies per la construcció d'un carril bici

Les obres serviran per connectar el carril bici de Rius i Taulet amb la plaça del Xic

Un tram de l'avinguda de Rius i Taulet quedarà tallat al trànsit entre el 17 de novembre i el 4 de desembre per les obres de construcció d'un nou carril bici. El tall serà entre l'avinguda de Graells i la plaça del Xic, en els dos sentits de la marxa. Els vehicles que vagin en direcció a Rubí, s'hauran de desviar per l'avinguda de Graells. Els que vulguin entrar a Sant Cugat, hauran d'anar per la carretera de Vallvidrera. També queden afectades les línies de bus interurbanes B7 i B8.

[r:!]

L'actuació, amb un pressupost de 121.000 euros, servirà per connectar els carrils bici ja existents a l'avinguda de Rius i Taulet i a la plaça del Xic.  El projecte passa per allargar el carril bici d'una sola direcció a cada sentit de la circulació, tal com està a Rius i Taulet. Per fer-ho, s'eliminaran les illetes del mig de la calçada i, per delimitar el carril, es posarà senyalitazació i balises. Un cop arribi a la plaça del Xic, es farà un pas especial perquè les bicis creuin la calçada i connectin amb l'altre carril bici existent. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem