Un bus llançadora connectarà el centre amb la ZEM de La Guinardera

El servei entrarà en funcionament el dilluns, 4 de setembre

L'Ajuntament de Sant Cugat posarà en marxa una nova línia de bus llançadora que connectarà el centre de la ciutat amb la Zona Esportiva Municipal de La Guinardera. El servei, que entrarà en funcionament el dilluns, 4 de setembre, sortirà de la rambla del Celler – Cèsar Martinell i anirà directe fins a l'avinguda de la Guinardera, sense fer més parades entremig.

L'objectiu d'aquest nou bus és reforçar el servei de transport públic fins al nou pavelló esportiu que, des d'aquesta temporada, acollirà els entrenaments del Futbol Sala Sant Cugat, el Volei Sant Cugat i l'Escola de Patinatge Artístic.

La nova línia de bus llançadora funcionarà de dilluns a divendres en horari de tarda. La primera sortida serà a les 17.10 hores des de la rambla del Celler i tindrà una freqüència de pas de 30 minuts fins a les 20.40 hores, quan sortirà el darrer bus cap a la Guinardera. La previsió és anar ajustant els horaris i les freqüències de pas en funció de les necessitats i de l'ús que se'n faci.

Pel que fa al preu, funcionarà com les altres línies d'autobusos urbans de Sant Cugat i, per tant, seran vàlids els títols de transport habitual. Això inclou que els nens i nenes de 4 a 16 anys que siguin titulars d'un abonament de transport T16 no hauran de pagar el bitllet.

El nou pavelló de la Guinardera

Imatge interior del nou Pavelló 3 de la ZEM La Guinardera. FOTO: Localpres

El nou pavelló de la Guinardera té una superfície total de 3.142,14 metres quadrats i compta amb tres pistes de joc en posició transversal i una zona de graderia per a 318 persones assegudes i 4 amb mobilitat reduïda. Amb aquest nou equipament, l'Ajuntament vol cobrir les diferents necessitats d'espais per a la pràctica esportiva que tenen les entitats i els clubs de la ciutat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem