Veïns de Can Gatxet reclamen una solució a la via per evitar més accidents

La comunitat de veïns situada al camí de Can Gatxet amb l'avinguda de Can Picanyol proposa canviar la cruïlla i posar un pas de vianants alçat

La comunitat de veïns situada al camí de Can Gatxet amb l'avinguda de Can Picanyol ha demanat a la tinent d'alcalde d’Entorn Urbà, Mobilitat i Seguretat Ciutadana, Cristina Paraira, que busqui una solució per evitar que hi hagi més accidents en aquell encreuament. 

Es tracta d'una cruïlla en què els vehicles que van des de Mira-sol fins a Sant Cugat han de fer una corba, obligada per una petita rotonda que hi ha amb dos stops. D'una banda, els vehicles que van des de Sant Cugat direcció Mira-sol, pel camí de Can Gatxet i volen girar a l'esquerra per l'avinguda de Can Picanyol es troben un stop. D'altra banda, els vehicles que baixen per Can Picanyol i volen girar a l'esquerra per camí de Can Gatxet, direcció Mira-sol, en tenen un altre. 

En aquest cas, el president de la comunitat de veïns, Jaume Terribas, ha explicat al TOT Sant Cugat que "la solució seria que traguessin aquest parterre i fessin l'encreuament de la mateixa manera que està al camí de Can Gatxet amb el carrer de Rovira i Virgili. A més, estaria bé que el pas de vianants que hi ha allà el posessin alçat per evitar que els vehicles corrin tant". Tal com explica Terribas "creiem que la solució que oferim és més barata que el que hi ha ara". 

Terribas, a més, que ja ha parlat amb Paraira, ha explicat que la tinent d'alcalde "creu que aquesta és una bona solució i portarà el tema a la junta de govern" per mirar-ne la viabilitat. 

Imatge de l'encreuament de Can Gatxet amb Can Picanyol FOTO: Artur Ribera 

Imatge de l'últim accident en què un vehicle es va encastar contra el mur d'una casa i el va tirar a terra.  FOTO: Cedida 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem