Mor una gossa després de menjar boles de carn amb vidres i claus

Els fet va passara a Mira-sol, on fa un mes van enverinar tres gossos amb pastissos contaminats amb mata rates

Una gossa ha mort a Mira-sol aquest passada setmana a conseqüència d'haver ingerit boles de carn barrejades amb claus i vidres. Aquestes boles van ser llençades al jardí de la casa on vivia l'animal, i no va ser fins més tard que el propietari de la gossa es va adonar que s'havia menjat alguna cosa perjudicial. La gossa va ser traslladada al Centre veterinari Mira-sol, però no es va poder fer res per salvar-li la vida. El cas s'ha denunciat als Mossos d'Esquadra i se sospita que els responsables poden ser veïns de la zona.

Més enverinaments
El passat dijous 14 de novembre tres gossos van ser enverinats a Mira-sol, uns veïns del barri van trobar una bossa amb un pastís barrejat amb verí granulat al pati de casa (foto). Dos dels tres gossos van ser ingressats al Centre veterinari Mira-sol. i van poder salvar a vida. Del tercer no se n'ha pogut obtenir informació..

En cas de detectar enverinament de l'animal
Si es detecta que el gos ha pogut ingerir verí immediatament cal trucar al veterinari, i si és possible facilitar al professional quin tipus d'enverinament pateixi l'animal. El vòmit de l'animal en alguns casos pot retardar que s'absorbeixi el verí, i en altres, pot provocar la mort. S'ha de portar el gos immediatament al veterinari amb allò que ha ingerit i l'envoltori. 

No s'ha de donar ni aigua ni llet a l'animal, tampoc fer un rentat gàstric, ni fer-lo vomitar.

 
Comentaris

Destaquem