Noves dates per fer la preinscripció i la matrícula escolar

El període de presentació de sol·licituds de preinscripció serà del 21 de maig a l’1 de juny per a tots els estudis

El Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya ha canviat el calendari de preinscripció i matrícula escolar del curs 2012-2013. Els canvis de dates es poden consultar al web de la Generalitat de Catalunya.

A la resta d’ensenyaments (batxillerat, cicles formatius de grau mitjà i superior de formació professional, programes de qualificació professional inicial, cicles de grau mitjà i superior d’arts plàstiques i disseny) s’han aprovat nous calendaris de preinscripció, que també es poden consultar a www.gencat.cat.

Tot igual a les escoles bressol
Els canvis de dates en la preinscripció per al proper curs no afecten el procés de preinscripció a les escoles bressol municipals, que tot just ha començat aquesta setmana. Així, el període de presentació de sol·licituds es manté fins al 18 de maig.

Cursos professionals

L'Ajuntament ofereix programes de formació en auxiliar en muntatge i manteniment d’equips microinformàtics, auxiliar en vivers i jardins, auxiliar d’oficina i vendes i atenció al públic. Les sessions informatives sobre aquests programes es faran al Casal de Joves TorreBlanca els propers 17 i 23 de maig a les 17:30 h. La presentació de sol·licituds de preinscripció s’ha de fer al Casal Mira-sol.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem