Pas definitiu per la urbanització de Can Borrull

Tots els grups de l'oposició han votat a favor del document que ha de permetre la legalització d'aquesta zona de les Planes

El barri de Can Borrull és l’únic de les Planes que encara no està legalitzat. FOTO: Artur Ribera El barri de Can Borrull és l’únic de les Planes que encara no està legalitzat. FOTO: Artur Ribera
La urbanització de Can Borrull a les Planes és cada vegada més aprop. Tots els membres del Consistori han donat suport a la proposta d'aprovació del Pla de Millora Urbana del sector de Can Borrull, que ha presentat el govern local, al ple d'aquest dilluns 17 de febrer.

El document formalitza el canvi de sòl urbà no consolidat a sòl urbà consolidat. Això vol dir que finalment es fa la legalització efectiva de Can Borrull. El regidor d'Urbanisme i Obres, Pere Casajoana, ha explicat que aquesta aprovació és "la clau de volta que ha de permetre realitzar les obres d'urbanització".

Més val tard que mai

Malgrat els vots a favor del document, la oposició ha lamentat que aquest document arriba tard perquè la urbanització d'aquesta zona s'hauria d'haver fet fa anys, han manifestat. Els eixos de les millores passen per la construcció del mur verd i no un mur de contenció, com s'havia planificat inicialment, ja que té elements menys agressius per l'entorn. També caldrà fer el sanejament de la riera i l'arranjament de les voreres.

Està previst un consell de barri extraordinari el pròxim dijous 27 de febrer on s'ha de presentar el full de ruta als veïns i on també s'acabaran de perfilar les aportacions econòmiques que s'hauran de fer. Està previst que les obres comencin abans que acabi aquest 2014.

Can Borrull disposa de tres associacions de veïns: l’Associació de Veïns de Can Borrull, l’Associació de Veïns La Rabassa del Pi i l’Associació de Veïns per a la Unificació de Can Borrull.

 
Comentaris

Destaquem